Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.
- 2 personen
- minder dan 30 minuten
- hoofdgerecht
- 535 kcal
Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl
Warm de oven voor op 180 °C.
Snijd de korsten van het brood. Rol het brood met een deegroller dun.
Bestrijk per boterham 1 holte van een muffinvorm dun met wat olie.
Duw het brood in de vormpjes, druk goed aan tot er bakjes ontstaan.
Bak de broodbakjes 5 minuten in de hete oven.
Klop de eieren los en meng de groente, peper en paprikapoeder erdoor.
Verdeel dit over de broodbakjes.
Bak de broodbakjes in 15 minuten gaar en serveer ze warm of koud.
0 opdieningen
Ingrediënten
Aanwijzingen
Warm de oven voor op 180 °C.
Snijd de korsten van het brood. Rol het brood met een deegroller dun.
Bestrijk per boterham 1 holte van een muffinvorm dun met wat olie.
Duw het brood in de vormpjes, druk goed aan tot er bakjes ontstaan.
Bak de broodbakjes 5 minuten in de hete oven.
Klop de eieren los en meng de groente, peper en paprikapoeder erdoor.
Verdeel dit over de broodbakjes.
Bak de broodbakjes in 15 minuten gaar en serveer ze warm of koud.