Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.

  • 2 personen
  • minder dan 30 minuten
  • hoofdgerecht
  • 535 kcal

Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl

 4 oude) volkoren boterhammen
 5 eetlepel olie
 2 eieren
 50 g groente (gekookt) zoals sperziebonen en wortel
 peper
 paprika
 6 Muffinvorm
1

Warm de oven voor op 180 °C.
Snijd de korsten van het brood. Rol het brood met een deegroller dun.
Bestrijk per boterham 1 holte van een muffinvorm dun met wat olie.
Duw het brood in de vormpjes, druk goed aan tot er bakjes ontstaan.
Bak de broodbakjes 5 minuten in de hete oven.
Klop de eieren los en meng de groente, peper en paprikapoeder erdoor.
Verdeel dit over de broodbakjes.
Bak de broodbakjes in 15 minuten gaar en serveer ze warm of koud.

Voedingswaarden

0 opdieningen

Opdien grootte

Ingrediënten

 4 oude) volkoren boterhammen
 5 eetlepel olie
 2 eieren
 50 g groente (gekookt) zoals sperziebonen en wortel
 peper
 paprika
 6 Muffinvorm

Aanwijzingen

1

Warm de oven voor op 180 °C.
Snijd de korsten van het brood. Rol het brood met een deegroller dun.
Bestrijk per boterham 1 holte van een muffinvorm dun met wat olie.
Duw het brood in de vormpjes, druk goed aan tot er bakjes ontstaan.
Bak de broodbakjes 5 minuten in de hete oven.
Klop de eieren los en meng de groente, peper en paprikapoeder erdoor.
Verdeel dit over de broodbakjes.
Bak de broodbakjes in 15 minuten gaar en serveer ze warm of koud.

Notes

Broodbakje met groente-eierragout

laat een reactie achter