Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.

  • 2 personen
  • minder dan 30 minuten
  • hoofdgerecht
  • 535 kcal

Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl

 6 gedroogde pruimen, abrikozen, vijgen, dadels of 2 eetlepels rozijnen
 200 g vers fruit, bijv. 1 peer + 1 kiwi
 2 eetlepel (gebroken) lijnzaad
 300 ml halfvolle yoghurt
 4 eetlepel muesli zonder suiker
 1 eetlepel zonnebloempitten
 1 eetlepel honing
1

Was het gedroogde fruit en snijd het in stukjes.
Maak het verse fruit schoon en snijd het in stukjes.
Meng het lijnzaad door de yoghurt.
Meng de muesli met de zonnebloempitten.
Schenk wat van de yoghurt in 2 hoge glazen.
Verdeel er wat muesli over, dan een laagje gedroogd fruit en een laagje vers fruit. Herhaal dit nog een keer.
Druppel er een beetje honing over.

Voedingswaarden

0 opdieningen

Opdien grootte

Ingrediënten

 6 gedroogde pruimen, abrikozen, vijgen, dadels of 2 eetlepels rozijnen
 200 g vers fruit, bijv. 1 peer + 1 kiwi
 2 eetlepel (gebroken) lijnzaad
 300 ml halfvolle yoghurt
 4 eetlepel muesli zonder suiker
 1 eetlepel zonnebloempitten
 1 eetlepel honing

Aanwijzingen

1

Was het gedroogde fruit en snijd het in stukjes.
Maak het verse fruit schoon en snijd het in stukjes.
Meng het lijnzaad door de yoghurt.
Meng de muesli met de zonnebloempitten.
Schenk wat van de yoghurt in 2 hoge glazen.
Verdeel er wat muesli over, dan een laagje gedroogd fruit en een laagje vers fruit. Herhaal dit nog een keer.
Druppel er een beetje honing over.

Notes

Fruit en granenflip