Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.
- 2 personen
- minder dan 30 minuten
- hoofdgerecht
- 535 kcal
Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl
Maak een mengsel van de olie, de Provençaalse kruiden, het uitgeperste teentje knoflook en wat peper.
Bestrijk hiermee de vis en laat dit afgedekt 1 uur in de koelkast intrekken.
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
Schrap de worteltjes en halveer ze in de lengte.
Warm de grill voor en gril de vis aan beide zijden in ± 12 minuten gaar en bruin.
Kook de worteltjes in een bodempje water ca. 8 minuten. Kook de laatste minuten de doperwtjes mee.
Breng de melk aan de kook.
Stamp de gare aardappelen fijn en maak er met de hete melk en wat nootmuskaat een puree van.
Geef de groente en de vis bij de aardappelpuree.
0 opdieningen
Ingrediënten
Aanwijzingen
Maak een mengsel van de olie, de Provençaalse kruiden, het uitgeperste teentje knoflook en wat peper.
Bestrijk hiermee de vis en laat dit afgedekt 1 uur in de koelkast intrekken.
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
Schrap de worteltjes en halveer ze in de lengte.
Warm de grill voor en gril de vis aan beide zijden in ± 12 minuten gaar en bruin.
Kook de worteltjes in een bodempje water ca. 8 minuten. Kook de laatste minuten de doperwtjes mee.
Breng de melk aan de kook.
Stamp de gare aardappelen fijn en maak er met de hete melk en wat nootmuskaat een puree van.
Geef de groente en de vis bij de aardappelpuree.