Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.
- 2 personen
- minder dan 30 minuten
- hoofdgerecht
- 535 kcal
Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl
Breng het water aan de kook en los hierin de bouillontablet op.
Meng de couscous met de helft van de komijn en de helft van de koriander in een kom, schenk de bouillon erover en roer door. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de wortelen schoon en snijd in plakken. Kook de wortelen in weinig water gaar.
Bestrooi de kabeljauw met wat peper. Bak de vis in de hete margarine in een paar minuten gaar.
Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
Snijd de peper klein.
Fruit de ui, knoflook, peper, de rest van het komijnzaad en koriander in de olie zacht.
Was de peterselie en snijd klein.
Meng de gefruite ui door de wortelen en garneer met peterselie.
Serveer de vis met de wortelen en couscous.
0 opdieningen
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breng het water aan de kook en los hierin de bouillontablet op.
Meng de couscous met de helft van de komijn en de helft van de koriander in een kom, schenk de bouillon erover en roer door. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de wortelen schoon en snijd in plakken. Kook de wortelen in weinig water gaar.
Bestrooi de kabeljauw met wat peper. Bak de vis in de hete margarine in een paar minuten gaar.
Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
Snijd de peper klein.
Fruit de ui, knoflook, peper, de rest van het komijnzaad en koriander in de olie zacht.
Was de peterselie en snijd klein.
Meng de gefruite ui door de wortelen en garneer met peterselie.
Serveer de vis met de wortelen en couscous.