Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.
- 2 personen
- minder dan 30 minuten
- hoofdgerecht
- 535 kcal
Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl
Was de krielaardappelen en snijd grote krielaardappelen doormidden. Kook in weinig water in 2 minuten gaar.
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
Voeg de sperziebonen toe en kook dit in ongeveer 8 minuten verder gaar.
Klop de citroensap, oregano, olie en wat water in een kom door elkaar. Meng deze saus door de krielaardappelen en sperziebonen.
Was de tomaten en snijd doormidden.
Maak de bosui schoon en snijd in smalle ringen.
Snijd de zalm in stukjes.
Meng de tomaten en bosui door de krielaardappelen en sperziebonen.
Schep voorzichtig de zalm erdoor en garneer de salade met venkelzaad.
0 opdieningen
Ingrediënten
Aanwijzingen
Was de krielaardappelen en snijd grote krielaardappelen doormidden. Kook in weinig water in 2 minuten gaar.
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
Voeg de sperziebonen toe en kook dit in ongeveer 8 minuten verder gaar.
Klop de citroensap, oregano, olie en wat water in een kom door elkaar. Meng deze saus door de krielaardappelen en sperziebonen.
Was de tomaten en snijd doormidden.
Maak de bosui schoon en snijd in smalle ringen.
Snijd de zalm in stukjes.
Meng de tomaten en bosui door de krielaardappelen en sperziebonen.
Schep voorzichtig de zalm erdoor en garneer de salade met venkelzaad.