Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.

  • 2 personen
  • minder dan 30 minuten
  • hoofdgerecht
  • 535 kcal

Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl

 50 g volkorenmeel
 100 ml halfvolle melk
 1 ei
 1 appel
 50 g muesli zonder toegevoegd suiker
 2 eetlepel vloeibare margarine
 1 perzik
 100 ml halfvolle yoghurt
1

Doe het volkorenmeel in een kom en maak een kuiltje in het midden. Voeg hierin de melk en het ei toe en klop tot een glad beslag.
Maak de appel schoon en rasp grof. Roer samen met de muesli door het beslag.
Verwarm een beetje margarine in een koekenpan en schep er wat beslag in. Bak de pannenkoeken aan beide zijden lichtbruin en gaar.
Pureer de helft van de perzik en klop dit door de yoghurt. Snijd de rest van de perzik in reepjes.
Serveer de pannenkoeken met het fruit en de yoghurt.

Voedingswaarden

0 opdieningen

Opdien grootte

Ingrediënten

 50 g volkorenmeel
 100 ml halfvolle melk
 1 ei
 1 appel
 50 g muesli zonder toegevoegd suiker
 2 eetlepel vloeibare margarine
 1 perzik
 100 ml halfvolle yoghurt

Aanwijzingen

1

Doe het volkorenmeel in een kom en maak een kuiltje in het midden. Voeg hierin de melk en het ei toe en klop tot een glad beslag.
Maak de appel schoon en rasp grof. Roer samen met de muesli door het beslag.
Verwarm een beetje margarine in een koekenpan en schep er wat beslag in. Bak de pannenkoeken aan beide zijden lichtbruin en gaar.
Pureer de helft van de perzik en klop dit door de yoghurt. Snijd de rest van de perzik in reepjes.
Serveer de pannenkoeken met het fruit en de yoghurt.

Notes

Mueslipannenkoeken met fruit