Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.
- 2 personen
- minder dan 30 minuten
- hoofdgerecht
- 535 kcal
Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
Maak de sperziebonen schoon.
Was de kerstomaten en halveer ze.
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
Bestrooi de vis met peper en bestuif de filets met volkorenmeel.
Bak de vis in de hete margarine in 6-8 minuten lichtbruin en gaar.
Verwarm de tomatenblokjes met de gehalveerde tomaten, wat oregano en peper.
Was de basilicum en knip klein.
Leg de vis in de saus en strooi de basilicum erover. Serveer de aardappelen en de sperziebonen erbij.
0 opdieningen
Ingrediënten
Aanwijzingen
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
Maak de sperziebonen schoon.
Was de kerstomaten en halveer ze.
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
Bestrooi de vis met peper en bestuif de filets met volkorenmeel.
Bak de vis in de hete margarine in 6-8 minuten lichtbruin en gaar.
Verwarm de tomatenblokjes met de gehalveerde tomaten, wat oregano en peper.
Was de basilicum en knip klein.
Leg de vis in de saus en strooi de basilicum erover. Serveer de aardappelen en de sperziebonen erbij.