Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.

  • 2 personen
  • minder dan 30 minuten
  • hoofdgerecht
  • 535 kcal

Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl

 500 g aardappel
 400 g sperziebonen
 150 g kerstomaat
 200 g pangasiusfilet
 peper
 volkorenmeel
 2 eetlepel vloeibare margarine
 100 g tomatenblokjes zonder zout (blik)
 oregano
 basilicum
1

Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
Maak de sperziebonen schoon.
Was de kerstomaten en halveer ze.
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
Bestrooi de vis met peper en bestuif de filets met volkorenmeel.
Bak de vis in de hete margarine in 6-8 minuten lichtbruin en gaar.
Verwarm de tomatenblokjes met de gehalveerde tomaten, wat oregano en peper.
Was de basilicum en knip klein.
Leg de vis in de saus en strooi de basilicum erover. Serveer de aardappelen en de sperziebonen erbij.

Ingrediënten

 500 g aardappel
 400 g sperziebonen
 150 g kerstomaat
 200 g pangasiusfilet
 peper
 volkorenmeel
 2 eetlepel vloeibare margarine
 100 g tomatenblokjes zonder zout (blik)
 oregano
 basilicum

Aanwijzingen

1

Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
Maak de sperziebonen schoon.
Was de kerstomaten en halveer ze.
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
Bestrooi de vis met peper en bestuif de filets met volkorenmeel.
Bak de vis in de hete margarine in 6-8 minuten lichtbruin en gaar.
Verwarm de tomatenblokjes met de gehalveerde tomaten, wat oregano en peper.
Was de basilicum en knip klein.
Leg de vis in de saus en strooi de basilicum erover. Serveer de aardappelen en de sperziebonen erbij.

Notes

Pangasius in tomatensaus

laat een reactie achter