Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.

  • 2 personen
  • minder dan 30 minuten
  • hoofdgerecht
  • 535 kcal

Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl

 75 g blauwe bessen
 10 hazelnoten
 3 eetlepel muesli, zonder toegevoegd suiker
 200 ml halfvolle yoghurt
1

Was de blauwe bessen en laat ze goed uitlekken.
Hak de hazelnoten grof.
Bak de muesli met de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin en krokant.
Klop de yoghurt los en verdeel dit over 2 glazen of schaaltjes.
Strooi de muesli erover en verdeel de bessen erover.

Ingrediënten

 75 g blauwe bessen
 10 hazelnoten
 3 eetlepel muesli, zonder toegevoegd suiker
 200 ml halfvolle yoghurt

Aanwijzingen

1

Was de blauwe bessen en laat ze goed uitlekken.
Hak de hazelnoten grof.
Bak de muesli met de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin en krokant.
Klop de yoghurt los en verdeel dit over 2 glazen of schaaltjes.
Strooi de muesli erover en verdeel de bessen erover.

Notes

Yoghurt met muesli en blauwe bessen